Бойко Борисов отново направи сензация с шокиращи слова!?

Бойко БорисовПредлагали Волен Сидеров за премиер, Делян Пеевски вицепремиер.

Ахмед Доган дърпа конците на Станишев и правителството, скандално заяви в интервю за предаването на Сашо Диков екскпремиерът Бойко Борисов. Не само скандалното назначение за шефското място в ДАНС е идея на лидера в сянка. В сегашната конфигурация на парламента никой няма волята и политическата смелост да направи каквото и да било, без санкцията на Доган, заяви Бойко Борисов.

Експремиерът наруши своето медийно мълчание, за да коментира събитията около новата власт и упреците, отправени към него. Станишев все властта с обещанието да разкрие далаверите на ГЕРБ, но два месеца след това все още не е показал доказателства.

Напоследък държанието на Волен Сидеров надминава всякакви граници, но вината за това не е негова. Докато ГЕРБ беше на власт, лидерът на Атака не можеше „да си разиграва коня“. От четвърта партия в парламента той днес се изживява като първа по значение сила, защото усеща, че без него не могат. За всичко, което се случва, вина носи Сергей Станишев, който се е вкопчил във властта с всички сили, смята Борисов.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *