Бойко Борисов: Новият проект „дясно” се финансира от Цветан Василев

Бойко БорисовС Цветан Василев Костов прави десен проект. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Животът и други неща” по БНТ.

„Новият проект дясно се финансира от Цветан Василев”, каза той. Според него затова им е Бареков, за да може всеки ден да търси някаква контронтация с Борисов и партията му и „на фона на всичко това да бъдат обиколени хората, да се яхнат протестите в момента“. „Както на „Атака” им хванахме печатницата, където печатат плакатите, така знаем и на ДСБ къде печатат плакатите. Тези хора отиват пред нашата централа, застанат за една минута, докато множеството от протеста минава през паркинга и отива към централата на БСП”, каза още той.

По думите на Борисов Костов дирижира „своите десни, които си мисли, че със своите 3% ще направи 33%”. „Той доведе и направи изключително много БСП и ДПС да се върнат на власт и сега с Цветан Василев той прави десен проект”, каза още Борисов за бившият лидер на ДСБ Иван Костов. По думите му връзката между Иван Костов и Цветан Василев е приятелска и е от много години наред.

Източник: focus-news.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *