Божий знак! Църква изгоря по време на кръщене днес!

Църква изгоря по време на кръщенеБожие наказание или знак! Църква изгоря по време на кръщене днес. Тази трагедия е станала с черквата „Свети Николай” във Враца, пише в. „Конкурент”.

По предварителни данни, огънят е тръгнал около 12:00 часа по обед. Евентуалната причина, която се посочва, е късо съединение, станало в електрическата инсталация на храма. За броени минути след подаване на сигнала на спешния телефон 112, е дошъл екип огнеборци, който веднага се е заловил с гасенето на пожара.

За съжаление, църквата е с много дървени олтари, дърворезби, пейки, които са опосредствали светкавичното разпространение на огъня. За щастие Бог предпази всички миряни и като по чудо се размина без пострадали хора. Минута преди да лумне огънят, е приключило кръщене в храма.

По време на гасенето на пламъците са пристигнали още две пожарни. На мястото е дошъл и шефът на Областното управление “Пожарна безопасност и защита на населението” – Враца Николай Димитров.

И към момента районът на огнения Ад е отцепен от полицейските служители, докато напълно не се потуши пожарът в храма напълно.

Какво иска да ни каже Господ с тази огнена драма в храма???

Източник: lifescandal.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *