Близнашки отиде на мач след взрива в Горни Лом. Отвратително!

БлизнашкиТъй като „целият народ“ очаква Георги Близнашки да подкрепи Лудогорец в двубоя срещу Реал Мадрид, министър председателят тръгна на мач, без да има яснота за инцидента в оръжейната фабрика в Горни Лом.

В рамките на брифинга след редовното правителствено заседание премиерът тръгна по-рано с аргумента, че е получил писмо от българския клуб, в което го молят да го подкрепи на живо тази вечер срещу световно известния му съперник.

„Преди да дам възможност на министрите да отговорят на вашите въпроси, искам да кажа, че ми се налага да се оттегля, тъй като получих едно много настоятелно писмо от ръководството на футболен клуб Лудогорец, в което се казва, че целият български народ очаква аз да се явя на националния стадион „Васил Левски“ и да подкрепя техният отбор в предстоящия сблъсък с Реал Мадрид“, обясни тръгването си Близнашки.

По повод взрива той заяви, че няма подробности по случая.

„Получих информация, както от Министерство на вътрешните работи, така и от ръководството на ДАНС. Става дума за фабрика за взривни вещества в района на Горни Лом. Станал е мощен взрив, като все още не е ясно има ли жертви, но пораженията са тежки. Тепърва остава да се разбере има ли жертви или ранени. Нямам до този момент конкретна информация. Очаквам съответните ведомства да ни уведомят за своите проучвания на място. Изпратени са екипи. Органите на реда се опитват да установят щетите. В момента, в който имаме информация, ще я съобщим най-официално на медиите. Това ще стане чрез министърът на вътрешните работи“, обясни Близнашки.

Източник: Дарик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *