Благоевградска преподавателка от Югозападния публикува свои голи снимки във фейсбук

Зинаида СтоиловаПреди време италианска депутатка, която беше в основата на скандала между бившия премиер Силвио Берлускони и съпругата му, взриви всички новинарски емисии с появата си гола на последната страница на испанския спортен вестник.

Социалната мрежа Facebook гръмна, след като преподавателка от Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград – Зинаида Стоилова, смело си публикува разголените снимки в профила си www.facebook.com/zinaida.stoilova.

Докторантът в Стопанския факултет на благоевградския университет без свян е сложила обилна галерия от фотоси със самата себе си – по бански, по без бански, в морето, до морето…. Въобще – има доста материал за радост на мъжката аудитория.

И както става ясно от текстовете, които самата Зинаида Стоилова е написала под снимките, си е почивала на луксозния кораб Superfast.

Според в-к „Струма“ тя преподава икономически теории и икономически анализ в катедра „Мениджмънт и маркетинг“ на студентите от факултета.

Зинаида Стоилова не крие амбициите си за политическа кариера. Публикувала е снимка с Веселин Марешки и Яне Янев, които се коалираха за предстоящите избори.

3 коментара по “Благоевградска преподавателка от Югозападния публикува свои голи снимки във фейсбук

  1. Честно казано аз лошо не виждам.
    Къде толкова много кифли и чалгаджийки си публикуват порно снимките…
    В крайна сметка готина мацка и не виждам лошо, че се е снимала по бански.

  2. Това инфантилно същество, приличащо на травестит е долнопробна проститутка. За замазване на общественото мнение има мъж и дете (от кого, не се знае). Студентите и колегите й масово коментират колко уникално проста е със свръх високо самочувствие. Мъжът й ИЛКО е грозен тираджия, който е със завързани очи за жена му. Дава й пари, а тя величае и се чука с хубави и богати мъже. Уволнете тая курва! Качее всичките й голи снимки, има много, не я щадете! Чисто гола ще се снима… всички да я гледат! Марш в някой бардак!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *