Бисер Петното с поредна доза простотии! (ВИДЕО)

Бисер ПетнотоБисер Михайлов се бори срещу наркобосовете, евреите, платените протестиращи и службите.

Бисер Петното разцепи ефира на Нова с изявленията си „на гладно”.

Човекът с дълго досие, който повлече бойните си другари на среща с премиера и шефът на МВР, само чакал заповед от министър Йовчев да подкара с арести протестиращите.

Петното, който стана национално известен от клипа, в който получава пари от Бареков, за да всява смут, заяви самодоволно в ефир: „Ще извадя снимките, където се вижда, че се раздават пари и ще почна да арестувам хората“. Той изглежда възмутен от дъното на душата си от полицаите, които не контролирали напрежението по улиците.

Петното явно се смята за особено значим, защото се жалва от медиите, които подхванали кампания срещу него. Прякорът му никак не му харесвал. Бил измислен от службите за назидание, че не искал да бъде наведен цял живот.

Седемте му присъди до една му били „лепнати“ неправомерно и то защо – борил се срещу разпространителите на дрога, закриляни от полицията.

В студиото беше като гост-водещ Сашо Диков, който няма за цел да остави Миланов да сее на воля умотворенията. Журналистът измъкна потресаващи признания, че е безработен, но пък кара Audi Q 7, защото „Едно момче ме бе наело да му върша услуги и ми го прехвърли“.

Петното се борел срещу всеки, който отнемал властта на народа, а „Джордж Сорос е най-голямото зло за България“. На уместния въпрос: „Кой е Сорос?”, Миланов изтъкна най-големия му „порок”: Бил евреин.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *