Биляна Йотовска – вече с тяло на културист – харесва ли ви?!

Биляна ЙотовскаТя определено загуби женската си физика, но все така продължава да блъска във фитнеса… Потребителите в мрежата останаха изумени от последните постижения на Биляна Йотовска.

Моделката ги срази с тези плочки по корема и краката, което определено не е никак приятно, гласи масовото мнение, пишат от kliuki.net. Приятелите на Биляна Йотовска я бранят от жестоките коментари, но истината е, че тя явно залита в крайности, убедени са критиците.

Разбира се, всеки има право да решава сам за себе си какво да прави с тялото си и как да изглежда, но красавицата необяснимо се превръща в мускулесто създание, лишено от всякакви мазнини.

Защо й е фикс идея това на Биляна Йотовска?! Въпросът обикаля интернет пространството и не дава мира на нейните последователи.

„Трябва поне малко да сложи, че да хваща окото, така е само кожа и кокал, нищо, че е стегната, не ми харесва!”, споделя доскорошен обожател на Биляна Йотовска.

Активно спортуващата танцьорка по клубовете отдавна води тази война с недоволните от визията й. Но Биляна Йотовска няма намерение да ги слуша, нито да приема отзивите им за адекватни съвети…

Очевидно е решила, че това е здравословно и е достатъчно, за да й дава хъс да прекроява фигурата си по този начин.

Един коментар по “Биляна Йотовска – вече с тяло на културист – харесва ли ви?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *