Бившият депутат от „Атака” Владо Кузов дебне в Западния парк

Владо КузовОсъденият за гей педофилия Владо Кузов не може да се отърси от порока си и продължава да дебне за млади момчета из столицата.

Бившият депутат от „Атака“ беше забелязан в кафене със съмнителна слава в Западен парк да оглежда със светнал поглед посетителите от мъжки пол в крехка възраст.

На няколко сантиметра от него грацилен младеж уговарял среща по телефона, като прекъсвал разговора с реплики към ексдепутата.

През юли Кузов ошашави продавачки в магазини до Женския пазар в столицата. Политикът, прочул се със страстта си към непълнолетни момчета, им обяснил, че търси колело за детето си. Оказа се, че Кузов, който не е родител, се е заел с отглеждането и възпитанието на 10-годишната си племенница, която била много привързана към вуйчо си. Близки на сестра му Милена обаче се чудели как може да повери детето си точно на Владо. За съжаление тя не е отговорна за действията си, защото страда от психическо заболяване и е подсъдима за побой.

Скандалният Кузов получи условна присъда за блудство с малолетен в началото на 2009 г. Заради резила му бяха отнети депутатските правомощия. Той обаче и до днес настоява, че е бил натопен за срамното деяние. За да докаже, че е невинен, бившият политик даже се записа да учи право в Нов български университет.

Източник: novini.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *