Бившите на Багата в надпревара! Коя е най-хубава на плажа?

Бившите на БагатаЕксполовинките на ММА боеца разгорещиха мрежата.

Горещите плеймейтки Гентиана Халити, Златка Райкова и Златка Димитрова си спретнаха своеобразна надпревара на плажа. Екс възлюбените на ММА боеца Благой Иванов цяло лято разгорещяват мрежата със снимки по бански.

Крак повлече Златка Димитрова, която се фука с наистина перфектни форми. Бразилските извивки на Русата Златка също се оказаха в центъра на внимание обаче.

Последна, но не и по —хубост, форми показа Гентиана Халити. Спряганата за най-нова приятелка на Багата плеймейтка не пропусна да се покаже с нов красавец и супер фигура на морето.

Феновете и на трите не само доволно оплакнаха окото от пищните форми и оскъдните бански и на трите. В своеобразното единоборство между красавиците обаче и досега няма победителка.

Цяло лято всяка от тях щедро пълнеше социалните мрежи със снимки, на ръце, крака и цяло тяло. И се опитваше да покаже, че е най-горещата звезда на плажа.

Черната Златка обаче по-сдържана от обикновено, тъй като си има половинка. И пищните й прелести вече са предназначени само за него. Русата Златка и Гентиана за сметка на това, се надпреварват коя да покаже повече пред обектива. И докато русата фурия закова вниманието с пищните си и женствени извивки, Халити възхити феновете с коремните си плочки и мускулеста физика.

Въпросът коя е най-хубава от трите обаче си остава. А вие как мислите? Коя от плеймейтките бе най-гореща това лято на плажа.

Източник: kliuki.net

Черната ЗлаткаРусата ЗлаткаГентиана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *