Бенките определят съдбата и жизнения ни път

БенкиБенките определят съдбата на притежателите си и показват какво ги очаква в живота. Най-ясно това вещаят бенките, които се намират по лицето. Вярва се, че тези по челото са сигурен знак за щастие. Разбира се, има значение и разположението им. Тези, които са от дясната страна, говорят за човек с изключителни качества, които неминуемо ще му донесат успех.

Ако бенките са от лявата страна на челото ви, това означава, че сте силна и борбена личност, която знае как да постигне целите си. Бенка между веждите говори за мъдрост и много силна интуиция. От дясната страна на веждата, означава късмет, а от ляво – трудности при постигането на начинанията си.

Бенка на лявата буза говори за изпълнителен характер, а на дясната – за невероятен късмет в любовта. Вярва се, че ако имате бенки близо до ухото, ще придобиете слава и известност.

Бенките до устните говорят, че ви очаква безгрижен живот. Тези над горната устна са знак за борбеност и упорит нрав, а над долната – за скромност и трудна доверчивост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *