Без капчица срам! Николета се натиска с друг мъж под носа на Валери!

Николета ЛозановаПоявата на Николета Лозанова заедно с Валери Божинов на сватбата на Петко и Яна за пореден път предизвика множество спекулации за отношенията между двамата. И докато феновете им побързаха да се зарадват, че любимците им са се събрали, поведението на плеймейтката за пореден път възмути всички.

Гостите на звездната сватба издават, че макар привидно да е била с Валери, Николета изобщо не се е посвенила да флиртува с други мъже. Госпожа Божинова цяла вечер не спряла да се усуква около един конкретен господин като постоянно танцувала предизвикателно край него. Очевидно мъжът, чието име не е известно на сватбарите, не останал безразличен към външния вид и авансите на моделката.

Както сами можете да видите от кадъра, господинът с удоволствие се е включил към танците с Николета като ръцете му са поставени доста интимно на кръста й. Интересно е в цялата ситуация какво ли е мнението на Валери? Цялата сценка се разиграва пред очите му и надали се е чувствал особено комфортно да гледа как все още законната му съпруга позволява на непознат мъж да я опипва, коментират форумци.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *