„БГ ПАТРИОТ” ПОДКРЕПЯТ КАРАКАЧАНОВ И НОТЕВ ЗА ДОНДУКОВ 2

karakachanov-notev-bgnes

От националното движение разпространиха нарочна декларация до медиите

„Във връзка с предстоящите президентски избори на 06.11.2016 г. от Национално движение „БГ Патриот“ декларираме категоричната си подкрепа за кандидатпрезидентска двойка на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ – Красимир Каракачанов и Явор Нотев”. Това съобщиха в декларация от ръководството на НД „БГ Патриот“.

„Считаме, че предвид настоящата геополитическа ситуация и предизвикателствата пред националната сигурност на Република България кандидатпрезидентската двойка Каракачанов – Нотев ще бъде гарант за защита на българския национален интерес и отстояването му както пред нашите партньори от Европейския съюз и НАТО, така и пред трети страни.

За нас от „БГ Патриот“ също така е изключително важно всички политически, граждански и обществени организации, които изповядват националните и патриотични ценности, да бъдат обединени и да работят заедно за решаване на проблемите, пред които е изправена нашата държава, а именно демографският въпрос, мигрантската криза, икономическото развитие и бъдещето на българския народ.”, допълват от движение БГ Патриот.

„За нас от „БГ Патриот“ също така е изключително важно всички политически, граждански и обществени организации, които изповядват националните и патриотични ценности, да бъдат обединени и да работят заедно за решаване на проблемите, пред които е изправена нашата държава, а именно демографският въпрос, мигрантската криза, икономическото развитие и бъдещето на българския народ.

Вярваме, че съединението прави силата и то трябва да се доказва не само на думи, но и на дела, затова заставаме твърдо зад кандидатурата на Красимир Каракачанов и Явор Нотев за президент и вицепрезидент на Република България, защото заедно сме по-силни.

С Нами Богъ!“, завършва декларацията, с която БГ Патриот изразява подкрепата си за двойката Каракачанов – Нотев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *