Баси! Здравната министърка има извънбрачно дете от културния министър

Петър Стоянович с Мария Дивизиева

Петър Стоянович с Мария Дивизиева

Петър Стоянович, твърдят запознати, има 4 деца, някои от тях извънбрачни – известните жени, които са му родили рожби са репортерката от БНТ Вергиния Славчева, бъдещата здравна министърка, понастоящем бременна от него е Мария Дивизиева, бивш шеф на предизборните щабове на НДСВ и на Меглена Кунева. Дивизиева е бизнес-партньорка и близка приятелка с Моника Йосифова-Станишева.

…И двамата бивши възлюблени, както самият Пламен Орешарски, са бивши сини кадри. Стоянович беше емблематично за СДС лице, а след това беше сред основателите на движение “Гергьовден” начело с Любен Дилов. “Гергьовден” беше в коалиция с ВМРО на изборите през 2005 г. и имаше силна анти-БСП реторика. Таня Андреева пък беше председател на младежкото СДС през 2004 г., а преди това беше шеф на младите сини в район “Илинден”. Някъде от тези години е и близкото им приятелство със Стоянович. Клюката твърди, че политическият номад Стоянович завел бременната си приятелка при д-р Андреева, скоро се свалил с нея и зарязал майката на детето си.

Баси селският бик, баси министъра.

Един коментар по “Баси! Здравната министърка има извънбрачно дете от културния министър

  1. Не е само той селски бик. От неговата „порода“ и „камарила“ е и продуцентът на „Недадените“ Мирослав Боршош – също политически номад, политически диспечер и… баща на три дъщери от три различни жени. Хубавото при унгарския „гражданин“ Боршош е, че поне е признал дъщерите си. Първата, най-горямата,е от законната му екссъпруга Искра Боршош, бивша пиарка на „газпромовския“ вицепемчиер Евгений Бакърджиев. Втората е от „журналистката“ Камелия Станчева, бивша жена на говорителя на Мтел и тв-кадър Коко Каменаров / сабаща търговско аташе в Куба, завъртели далавери със захар и натрупали първите си милиони още в началото на 90-те/. Камелия е дъщеря на бившия главен редактор на в. „Дума“ – международника-ченге Евгений Станчев, който пък е брат на бившата стюардеса Камелия Станчева, първа съпруга на царския юрист и също видно ченге Асен Ошанов, изгонен навремето заради крупна афера от скандинавска страна. Така че, накратко, Камелия Станчева, бившата /май/ втора съпруга на Боршощ, е първа братовчедка на известната тв-водеща Миа Сантова… Толкова е оплетено, преплетено и забъркано, че в един момент става като във вица, често цитиран от покойния +“кичовед“ проф. Иван Славов: „Баща вдовец и син се женят съответно за майка и дъщеря. Бащата се жени за дъщерята, а сина – за майката. Как трябва да отговорят социалните на питането на сина, на когото междувременно му се е родил син: „Какъв размер помощ ми се полага за моя син и вуйчо?“… С трета дъщеря пък наскоро дари мастития „продуцент“ и напращялата актриса от театър „София“ Лора Мутишева, издънка на комуноидно-ченгесарска фамилия. Бащата на третата полузаконна грация на Боршош е бивш офицер от УБО – след това НСО, а чичо й Максим е един от бившите готвачи на Тодор Живков, в момента се подвизавал по разни кораби. Нашето момиче явно не си поплюва и се надява да приложи трика „харите при пари отиват“, то мождувременно се разбра, че „бикът“ продуцент е заживял на семейни начала с наскоро овдовялата „журналистка“ Катерина Запрянова, също „дъщеря“ с главно „Д“ – тя пък на издателя на червената „Тема“ Валери Запрянов. Братът на Катерина – „младият писател“ /?/ Христо Запрянов, пък е пръв приятел на „сивия кардинал“ на новата олигархична паритя около Цв.Бориславова политолог Иван Кръстев, който се редва на прекрасния живот „край хубавия син Дунав“ във Виена в компаинята на съпругата си Десислава Гаврилова, и тя „дъщеря“ с главно „Д“ 0 на бившата зам.-културна министърка Райна Гаврилова. Уморихте ли се? И аз. Е, как няма всички да сме „брат’чеди“ в тази нещастна страна – пардон, кланово-племенна територия?
    Да се знае още – майката на Петър Стоянович – актрисата Ани Бакалова, пък е дъщеря на активни борци против фашизма и капитализма. Получила е голям апартамент по партийна линия на ъгъла на ул.“Цар Самуил“ и бул. „Ал. Стамболийски“, над бившата хлебарница, където живеят само „не случайни хора“. В съседнната окоперация пък по времето на А. Луканов се намираше неофициалният офис на печално известната българо-руска оръжейна фирма „Тератон“. Да речем, че е съвпадение.
    За бащата на насотящия културен министър – водещия се „кинокритик“ Иван Стоянович, също се носят слухове за обвързаности с бившите тайни служби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *