Бареков се пляцика в джакузи в новия си офис от 240 квадрата

ДжакузиШефът на ТВ7 си е подредил огромен апартамент в новата сграда на телевизията на столичния булевард „Цар Борис Трети“155. Луксозният билдинг принадлежи на Цветан Василев, мажоритарен собственик на Корпоративна търговска банка, който е истинският собственик на ТВ7, макар доскоро да се маскираше като „консултант“, а през ноември миналата година уж продаде медията на английския инвестиционен фонд „Алегро кепитъл“.

Николай Бареков стана началник на ТВ7 и News7, след като елиминира съперничката си – изпълнителната директорка Евелина Колева, за която пускаше слухове, че е в интимно близки отношения с боса Цветан Василев, докато успя напълно да я дискредитира. След нейното уволнение, бившият диджей в пловдивската чалготека „Чака-рака“, напълно необезпокояван коли и беси в медията.

Бареков самодоволно показвал на „кандидатки за слава“ служебните си покои, състоящи се от огромен кабинет ( по-голям от кабинета на българския премиер), почивалня, стая за тренировки и джакузи.

Якият телевизионер, който помпа мускули във фитнес-залата на Александър Сталийски по три пъти в седмицата, хукна като невиждал подир фусти, след като неофициално се раздели със съпругата си, на която осигурява огромна издръжка, за да няма скандали и кухненски сцени. За сърцето на Шефа се борят с променлив успех Диана Радева, Диляна Гайтанджиева и Петя Стефанова, както и рояк еднодневки,които той прави „момичета на времето“, съобщаващи прогнозата по телевизията. За кратко пламна искра  между снажният фитнес-маниак и миньончето Ели Гигова, бивше гадже на Петко Димитров, собственик на нощни клубове, баща на детето на Мария Игнатова от „Пълна лудница“. Телевизионният шеф и съветничката на червената евродепутатка Илияна Йотова, се забавлявали яко в култовия „Син сити“, собственост на Иво Кръстев и Александър Сталийски. Неуспялата телевизионна водеща Ели Гигова е дъщеря на милионера Николай Гигов, който й купи апартамент в центъра на Париж.

Че Ники Дудука е голям купонджия, стана ясно от снимки във в.“България днес“, които го показват гол до кръста да се залива със скъпо шампанско в луксозно заведение в курорта Сен Тропе. П(о)ливките на ТВ водещия в тузарския френски курорт се плащали от несебърския строителен бос Чавдар(Чочо) Александров, твърдят запознати.

8 коментара по “Бареков се пляцика в джакузи в новия си офис от 240 квадрата

  1. Това си е негова работа, която на с не ни засяга, така че се спрете малко с жълтурските си новини!

  2. Aбе вие сте се объркали нещо, то за Митьо Пищова е била тая новина, ама някой си е рекал, чай ся тея дни Барека по-вървежен и хоп да го ръгнем в Жакузито!!!

  3. Междудругото така преиначена новината звучи фрапиращо, но всъщност човек ако иска и басейн ще си сложи в офиса – няма нищо лошо в това. Работи успешно има пари, купува неща. Това трябва да спре да се разглежда като лошо нещо в България

  4. Я дайте някакви доказателства или поне 1 автентична снимка, че така новината ми изглежда доста скалъпена и поръчкова

  5. Смях в залата.А кой е тогава на площадите-сигурно двойник на Бареков.Спрете се за малко и погледайте ТВ7 за да видите къде е Бареков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *