Бареков и Шамара – като дупе и гащи! (ВИДЕО)

Бареков и ШамараДвамата са биз-бизе още от времето, когато се наливаха основите на чалгата.

За Бареков и Шамара – партиите и пристрастията им се менят, според нуждите, но пък двамата винаги се оказват от една страна на барикадата.

Сега двамата подхвърлят имената на Бойко, ГЕРБ и президента като пиян морков, но още преди да се изявяват като патетични техни поддръжници преди да го обругаят, двамата се бореха за парче хляб в мутренските чалготеки на Пловдив.

Доказателство за това изкара бившият депутат Христо Марков, разказват от faktor.bg. Нали не сте забравили, че Николай Бареков стана Ники Дудука не заради флирта, с която партия е на власт?! По едно време Албена Вулева беше извадила на показ началото на славната му кариера.

Точно по времето на „Радка-пиратка” (с или без авторския текст на Бареков) и наш Мишо също се е изявявал в заведението. Дори “журналистът” му е търсил гадже, така както сега му предоставя ефир за простотиите!

Е, вярно, вчера Бареков си изми ръцете и се дистанцира от патетичния антисемитизъм на Мишо, но като имате предвид славното минало и светлото бъдеще – какво са няколко врътки между съмишленици?!

Доказателство за закачката между двамата – в деветата минута от видеото, но то като цяло не е за изпускане!

Източник: razkritia.com

4 коментара по “Бареков и Шамара – като дупе и гащи! (ВИДЕО)

  1. Това „фамозно“ клипче, дет го въртят всички смешни медии е най-тъпото нещо, което може да сътвори един журналист. През 90-те години имаше само чалга заведения, а това че Барека пее не е по негово желание, а на шефа му Живко. Стига сте спекулирали, защото в опитите си да очерните един добър журналист, в същност вие ставате жалки

  2. Истината е, че 90-те имаше само и единствено поп-фолк по заведенията. Шамара стана известен след Индиго, Ялта, Уеста и т.н. Който не е бил, той незнае. За Мишо лошо не мога да кажа, освен че е политическа прост….ка, но той е прост човек, шоумен. Бареков е журналист и щом някой изважда стари ризи го е страх, защо не извадят снимките на Цв.Цв. от физкултурния салон.

  3. Нищо и никакви обстоятелства не могат да оправдаят човек който се прави на маймуна за пари, постове и други облаги! Не уважавам такъв човек и никога не бих дала доверието си на него! Жалко ,че има хора които лесно се манипулират от хора като Николай Бареков!

  4. Този за пари и майка си ще….Гнус ме е от такива долни същества, които за пари се правят на какво ли не! Колкото до това, че клипа е изваден сеге не е вярно! Гледала съм клипа много преди Бареков да се появи като новия спасител на Бългапия! Боже, пази България от лъжци ,
    манипулатори и наивници които да им вярват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *