Барековщини: Капута се сваля на Калина Крумова

Хотел БерлинИзпълнителният директор на ТВ7 рути бившата депутатка от Атака и бивша водеща в Нова телевизия – забелязаха посетители на хотел „Берлин“. Николай Бареков и Калина Крумова се лигавеха и крекотеха толкова гръмогласно, че предизвикаха гнева на останалите клиенти на кафе-сладкарницата. ТВ водещият пристигна с чисто нов бял лексус, строго охраняван от трима бодигардове. Калина дойде на срещата с по-скромен автомобил.

Бареков харчи парите на Цветан Василев, скандалния банкер на ДПС, а Калина се прави на грандеса с милионите на Николай Филипов, съмнителен бизнесмен от Бургас – коментираха запознати.

В навечерието на парламентарните избори Калина Крумова напусна сутрешния блок на Нова телевизия, където се подвизаваше безславно няколко месеца, с надеждата да бъде включена в листите на ГЕРБ, но не й се отвори парашута.

Дискретният хотел в полите на Витоша е тайна база на Делян Пеевски, бос и ментор на Николай Бареков. Там гръмовно провалилият се ексшеф на ДАНС си прави дискретни срещи с бизнесмени и магистрати. Макар че след началото на протестите срещу неговия избор за председател на Агенцията на 14 юни, Пеевски тотално се е изпокрил, той продължава да дърпа много конци в следствието, да рекетира бизнесмени и политици, чрез медиите си, да назначава свои хора на възлови позиции в държавната администрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *