Барбито Валерия Лукянова се оказа копие на майка си

Валерия ЛукяноваВ светското пространство са се изписали и изговорили цял куп неща по адрес на Валерия Лукянова и манията й да заприлича на жива кукла Барби. Спекулациите какво е накарало едно привлекателно младо момиче да се обазобрази до такава степен с пластични операции, че по-скоро да плаши хората, са стотици.

А истината се оказа изключително проста – Валерия просто копира майка си. Или казано с по-прости думи, каквато майката, такава и щерката. Макар че украинката упорито крие родителите си, успяхме да се доберем до снимка на Лукянова-старша. И приликата е повече от поразителна, за да не кажем плашеща.

Майката на моделката изглежда по абсолютно същия пластмасов начин като известната си дъщеря. Родителката очевидно има доста пластични корекции по себе си, а за разкрепостеността, която демонстрира, е напълно излишно да се говори.

Вместо да демонстрира обрано поведение и благоприличие, което по би приличало на възрастта й, Лукянова-старша провокира мрежата, качвайки свои секси снимки по бански. В съответната предизвикателна поза. Това, съвсем естествено, възмути сериозно онлайн потребителите. “Ще умра от срам, ако майка ми позира по този начин”, категорични са феновете.

Изглежда обаче мнението им не притеснява самата Валерия. Която с гордост заявява, че майка й е най-красивата жена в света.

Източник: kliuki.net

Майката на Валерия Лукянова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *