БАНКОВ ОБИР В СОФИЯ, ДОКАТО ПОЛИЦАИТЕ ПРАЗНУВАТ

Obir banka bgnes

Младен Маринов е доволен, че няма произведени изстрели и пострадали хора

Маскиран мъж обра банков клон в столичния квартал „Сухата река” тази сутрин, докато в същото време националната полиция отбелязва празника си. Той е заснет от камерите на финансовата институция. Изчезналата сума е около 1000 лева.

Последните години никога не ни жалят и не се смиляват да се извършват обири в деня на професионалния празник, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов, цитиран от БГНЕС.

Обирът става в 10.40 часа. Маскираният, който към този момент се издирва, нахлува в банковия клон и заплашва служителка. Бил въоръжен с пистолет.
Камерите най-вероятно са заснели извършителя. След като колегите прегледат видеото, ще имаме повече яснота. Все още нямаме данни дали е използвало автомобил, допълни още комисар Иванов.
От своя страна вътрешният министър Младен Маринов, който коментира случаят в парламента, заяви, че няма пострадали хора.
„Няма произведени изстрели. Няма пострадали, служителката не е пострадала, освен че ѝ е отправена заплаха”, заяви Маринов.
“В момента още не мога да кажа какво е взето като пари”, добави Маринов. По непотвърдена информация извършителят е успял да вземе само 1000 лева.
В момента криминалисти на СДВР изясняват обстоятелствата около случая. Мъжът се издирва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *