Банда жени отвлекли и изнасилвали 25 годишен войник в течение на седмица

Банда жениВойник бе отвлечен и изнасилван от четири жени в течение почти на седмица, преди да бъде пребит с камъни и изхвърлен в планинска местност. Кошмарът за 25-годишната жертва започнал, когато приел оферта да бъде закаран от жените с автомобил до града Мутаре в Зимбабве. Мъжът се качил в колата на жените, Мерцедес. След около час по посока на града внезапно шофьорката променила курса. Когато жертвата възразила, жените го заплашили с нож.

Говорителят на полицията в Маниакаланд, помощник-инспектор Нузондиуа Клийн каза за „Нюз Дей“: „След като се отклонили от пътя, жертвата е попитала къде отиват. Те са му казали, че отиват да купят храна. Войникът настоял да слезе от колата, но шофьорката извадила нож и го заплашила с него. Пътничка му превързала очите с черен парцал“.

По думите на Клийн, жените отвели мъжа в непозната къща, където го разсъблекли, взели му телефона и 35 долара. После му заповядали да интимничи с тях. Войникът е бил в плен от 19 до 23 април.

Кошмарът свършил, когато жените пак му завързали очите и го закарали в планината Дангамвура. Там го пребили с камъни, по-точно похитителките му смачкали левия крак, и си тръгнали.

След перипетиите войникът успял да се оплаче в полицията. В момента следователите разследват престъплението и издирват извършителите.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *