Багата най-сетне проговори за намушкването! Вижте подробности!

БагатаБоецът разказа за фаталната нощ пред американско онлайн издание.

Самбистът Благой Иванов-Багата за първи път разкри подробности какво точно се е случило в столичния бар „Домби”.

През февруари миналата година ММА боецът беше намушкан с нож и едва не загуби живота си – припомня изданието. Публикуваме в съкратен вид изповедта на българина за американското онлайн издание mmafighting.com.

“В една студена февруарска вечер през 2012 г. Благой Иванов и група негови приятели и боксьори отиват да празнуват след успех на голям турнир. Те започват с вечеря, а след това се отправят към клубовете. „Приключихме с излизане. Това е Европа. Всички излизат в събота вечер. В пет сутринта отидохме на клуб. Там имаше група хора, които създаваха доста проблеми. Те започнаха бой с нас. Нашата група бе по-малобройна. Те знаеха кой съм. Сред тях имаше страхливци, които бяха наясно, че не могат да се изправят лице в лице и да разменяме удари. Опитах да се намеся и да спра боя. Някой ме наръга в гръб” – разказва Багата. Той така и не разбрал кой е страхливецът, нападнал го с нож.

След намушкването Благой си хванал такси за болницата, но по пътя губел много кръв. С последни сили стигнал до някакъв лекарски кабинет, в който се свлякъл в безсъзнание – разказва ММА боецът.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *