Баба – нимфоманка подлуди цял блок с непрестанно пъшкане!

Баба нимфоманкаВъзрастната тигрица търсила «жертви» в сайтове за запознанства!

Вманиачена баба – нимфоманка от столичния квартал „Стрелбище”, подлуди съседите с диви стенания и сладострастни стонове. 71 годишната любовчийка се слави като почитателка на хард „нещата” и всяка нощ мъкне различни любовници, за да я задоволяват.

Непрекъснатите ѝ крясъци окончателно втръснали на комшиите и хората събрали подписка, за да я махнат. Най – интересен е фактът, че развратницата лови своите жертви по интернет и въпреки възрастта си има профили в абсолютно всички сайтове за запознанства.

Възмутени до дъното на душата си граждани разказват, че възрастната зверица била толкова шумна, че ги будела със стенанията си почти всяка нощ. Освен това не се срамувала въобще да демонстрира своите намерения и успявала да довлече в дома си дори с двадесетина години по – млади от нея партньори.

„Превърна живота ни в непоносим ужас и ад. Вече се срамувам дори като я срещам по стълбите, буди ни почти всяка нощ, не можем да се наспим и да си починем. Крещи толкова силно, че подлудява всички” – споделя разгневено съсед.

Хората в крайна сметка решили да прекратят аморалното съжителство с бабата – развратница и вече провели общо събрание. На него абсолютно всички гласували с „да” за изселването на похотливата пенсионерка и сега предстои да подпишат клетвена декларация, която да внесат в общината.

Според Закона за етажната собственост, съседите имат право да изгонят сладострастницата, ако успеят да докажат вредното ѝ влияние за обществото пред съда. След това ще трябва да се оплачат и пред кварталния, който да задейства процедурата по изселване.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *