Асен Блатечки с рекорден хонорар от Слави Трифонов!

Етикети: , , , ,

Асен БлатечкиПо всичко си личи, че след като няколко от избягалите колегите на Слави се помириха с него заради грандиозния концерт, който подготвя, явно Дългия е станал малко по-сговорчив. Всеки знае, че Трифонов по принцип е малко стиснат, когато става дума за хонорари и заплати. Този път обаче той изненада всички с действията си.

Колеги от kliuki.bg разкриха, че не кой да е, а именно Асен Блатечки е успял да си изпроси от Слави най-висок хонорар, за да седне отново зад банките на “България търси талант”. Самият той признава, че рядко приема подобни оферти за реалитита, но за Слави винаги би се съгласил, защото му предлага винаги добри условия. Асен признава, че за  водещ не би склонил, защото се срамува, но в ролята на жури вече видяхме, че е справя много добре в предишните сезони на “България търси талант”. 

Мълвата тръби, че Блатечки ще осигури годишната издръжка на децата си само с появата си в реалитито, продуцирано от Слави, след като прибере рекордните 50 бона от шоумена. В “България търси талант” той ще играе ролята на Фънки от “Music Idol” и ще трябва да отрязва неподходящите кандидати.  За сега това е най-високият хонорар, който Трифонов се е съгласявал да даде на някой, независимо колко известен е той. След раздялата с Мартина обаче, явно той е станал малко по-сговорчив и отстъпчив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *