Антония Петрова: Показвам гърдите си само на мъжа ми!

Антония ПетроваПерничанката Антония Петрова била много внимателна щом стане дума за по-разголена сесия. Миската твърди, че единствения компромис, който може да направи е да се снима с мокра фланелка.

Тези неща (гърдите) може да ги вижда само мъжът ми. Това заяви по Нова телевизия Антония Петрова, чието последно подиумно завоевание стана титлата „Мисис Русия 2013“. Миската сподели, че е много стриктна, когато става въпрос за снимки и внимава особено, стане ли дума за по-фриволни фотоси. Компромисът, на който се съгласила, бил да я снимат по мокра фланелка.

В телевизионнот студио Петрова показа късите си панталонки. Пред смаяния зрителски поглед бяха изтипосани дънкови гащи със сърчица, с милитъри щампи, пайети и всякакви модни аксесоари.

Антония разкри, че още през 2010 г. съпругът й създал фондация на нейно име, която функционирала и до днес, но поради факта, че „благотворителността трябва да е дискретна“, много малко хора знаели за нея.

„За мен е важен лайтмотивът в една кампания. Ще помагам на всеки, който има нужда, но в момента подкрепям каузи, свързани с образованието на социално слаби деца“, подчерта миската.

Източник: pik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *