Антония Петрова: Не бих напуснала България

Антония ПетроваПокрай короната на Мисис Русия съм доста ангажирана. Едва преди няколко дни се върнахме от Москва, където бяхме за повече от седмица и за 4-ти път през последните 2 месеца, разбира се, заради ангажименти свързани с короната и настъпващите празници.
Бях жури и награждавах Мини Мис Русия и конкурс за най-оригинален национален костюм, съчетан с детски конурс за красота, освен това снимах новогодишна фотосесия на Червения площад и в най-красивия и престижен магазин в Москва (ГУМ). Това е само малка част от програмата ми, като Мисис Русия, написа във Фейсбук перничанката Антония Петрова.

Натовареният ми график тепърва започва и е нормално да прекарвам повече от времето си в руската столица! България е моята родина, която много обичам и никога не бих напуснала завинаги!

Със съпруга ми имаме жилища и живеем и на двете места, като с удоволствие пътуваме по няколко пъти в месеца поради ангажименти свързани и с короната и с неговия бизнес! И двамата се възприемаме като космополитни личности за които няма граници и които имат щастието да живеят и работят в няколко страни едновременно, посочва Мис Русия!

Един коментар по “Антония Петрова: Не бих напуснала България

  1. Космополитен крокодил ! Добре че пияният ти съпруг има пари незнайно по какъв начин ! Ако не е този факт ще си останеш никоя! Стига с тая показност тя е присъща на глупаците и изглежда че го доказваш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *