Андреа изплаши феновете си с дефектен силикон!

АндреаАндреа е еднакво известна в бранша както с певческите си данни (и по-скоро липсата на такива), така и с огромния си силиконов бюст. Певицата е сред чалгаджийките, които са бухали импланти в неусвест, до степен да изглеждат нелепо в очите на феновете.

На последната си изява обаче гаджето на Кубрат Пулев буквални втрещи феновете с увисналите си бомби. Звездата на Пайнер се появи на участието си в известно нощно заведение с типичната за нея изрязана рокля, която не скриваше почти нищо от прелестите й. “Огромна грешка”, коментират феновете.

Бюстът на Андреа изглеждаше буквално стряскащо по черния тоалет. Гърдите на певицата изглеждали увиснали и й стигали до пъпа, коментират втрещени гости на заведението. “Приличаше на лелка, не на младо момиче”, потресени са феновете. Отблизо пък се забелязвали някакви странни белези по кожата на звездата, които изглеждали доста нелицеприятно.

“Спихна й се силиконът, няма друго обяснение”, разсъждават почитателите. Действително, певицата е твърде млада, за да се притеснява, че бюстът й може да увисне по този ужасен начин. Това обаче е факт, а потребителите горещо съветват любимката си да помисли за коригираща операция възможно най-скоро. “Иначе съвсем ще заприлича на нищо”, смеят се форумци.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *