Ангел Джамбазки: Подкрепата за това правителство ще е национално предателство!

Ангел Джамбаски

Снимка: Фейсбук

Правителство с министър-потурнак, от „квотата“ на ДПС, който предлага учебници на „майчин“, тоест турски език и обучение на турски в училищата не трябва да се подкрепя и гласува по никакъв начин. Това правителство ще провежда протурската политика на антибългарската­противоконституционна партия ДПС в българското образование.

Подкрепата за това правителство ще е без съмнение национално предателство, което не може да бъде простено и обяснено по никакъв начин. На никаква цена, срещу никакви пари, облаги и привилегии. С никакви трикове, обяснения, врътки и прочее…

Затова народните представители от ПП“Атака“ не трябва да се регистрират в залата в началото на днешното заседание. Защото регистрацията и на един народен представител на ПП“Атака“, без значение как ще гласува в последствие, ще означава осигуряване на необходимия за гласуване на правителство на БСП и ДПС кворум. Ще означава срамна и предателска коалиция.

Ще означава национално предателство, съдействие и подкрепа за връщане на ДПС и нейната протурска политика на власт в България.

Източник: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *