Актьорът Емир от „Огледален свят“ влиза в затвора

ЕмирЗвездата от сериала „Огледален свят“ Чаатай Улусой влиза в затвора. Известният актьор, станал популярен с ролята си на Емир от „Огледален свят“ е на път да излежи между 5 и 15 години, ако съдът го признае за виновен.

Улусой бе изправен пред съда по обвинение в употреба и разпространение на дрога. Заедно с още куп звезди актьорът бе арестуван през януари тази година. Звездата от „Огледален свят“ бе задържан заедно с приятелите си видимо пиян и дрогиран.

Пред медиите по-късно Улусой призна, че се е дрогирал и заяви, че има проблеми с наркотиците. Той дори сподели, че смята да се лекува от зависимостта си към тях и не смята да бяга от отговорност. 8 месеца по-късно срещу него и приятелите му е заведено дело, а прокурорът настоява за ефективна присъда.

След щателно разследване по случая от прокуратурата в Истанбул са завели обвинение срещу актьора и неговите приятели. Двама от тях са признали, че разпространяват дрога и ти очаква изключително сурово наказан. Що се отнася до екранния Емир, младата надежда на турското кино се надява на смекчена присъда. Най-вече поради факта, че веднага си е признал по време на първите разпити, а също така е помолил да получи и помощ за зависимостта си.

Източник: kliuki.net

Един коментар по “Актьорът Емир от „Огледален свят“ влиза в затвора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *