Азис по стъпките на Преслава? Кожа и кости (СНИМКИ)

Азис слабЗа две години певецът е свалил нечовешките 50 килограма.

Феновете на Азис са силно притеснени за любимеца си. В светското пространство се появиха слухове, че певецът е тръгнал по стъпките на колежката си Преслава и е попаднал в плен на анорексията. Само за две години костинбродският славей е свалил нечовешките 50 килограма и искал да продължава да слабее.

Фенове, които видяха звездата на живо в новогодишната нощ в известен столичен клуб разкриват, че той буквално бил станал кожа и кокали, пишат от Hotarena.net. И от пухкавият Васко от преди години не е останал и следа. Близки до певеца издават, че в момента Азис тежи не повече от 72 килограма. За сравнение, преди по-малко от две години, кантарът беше заковал на внушителните 120 килограма. Самият Азис отрича да има хранително разстройство и проблеми с теглото си.

Азис отслабналФакт е обаче, че напоследък той се топи със скоростта на светлината, алармират приятелите му. А причината била повече от проста – изпълнителят постоянно си мислел, че е дебел и изобщо не харесвал отражението си в огледалото. Васко се бил вманиачил по отслабването и непрестанно обяснявал, че по него все още има излишни тлъстинки за стапяне.

Въпреки всичко, Азис твърди, че се чувства много добре в сегашното си тяло. И е имал проблем не сега, а преди, когато е бил дебел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *