Азис влиза в „Столичани в повече” – пее в затвора! (ВИДЕО)

Азис в „Столичани в повече”Азис става култов образ в затвора на Столичани в повече, пишат доволни феновете му в мрежата.

Чалга звездата е на върха на щастието си, защото отдавна мечтае да стане актьор.

И най-сетне шансът кацна на неговото рамо, предават от kliuki.net. Азис се превъплъщава в ролята на готвач в панделата, но не пропуска и да пее на задържаните.

Азис трогна зрителите със своето изпълнение, където беше просто себе си. Той обаче признава, че му е трудно все още да учи репликите, които му подават сценаристите. Затова предпочита да се изявява в рамките на своя реален персонаж.

Азис обича да готви и в живота, така че създателите на сериала, са уцелили кое ще му пасва най-добре. Азис е готов да се справи с критиките по свой адрес, защото доста от тези, които следят Столичани в повече, са против участието му във филма. Азис приема предложението като предизвикателство и смята да се усъвършенства.

Сигурно и той като дружката си Николета, тепърва ще разгръща големия си потенциал, бъзикат се с Азис във виртуала, но не пропускат да отбележат, че у него все пак има наченки на талант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *